Trots

Richard Seymour, budding Marxist intellectual, at Marxisme 2011

The proprietor of Lenin’s Tomb will appear at Marxisme 2011 in the Netherlands next month, before his appearance at Marxism 2011 in the UK.

According to the Dutch website:

De organisatoren van Marxisme 2011 zijn er trots op om te kunnen aankondigen dat naast sprekers uit Egypte, Griekenland en Ierland, ook Richard Seymour zal deelnemen aan het festival. Hij is oprichter van de populaire blog Lenin’s Tomb, auteur van onder andere The liberal Defence of Murder en een aanstormend marxistisch intellectueel. Voor het festival bereidt hij in ieder geval een lezing voor over ‘humanitaire interventies’, en mogelijk meer.

Which Google Translate renders as:

The organizers of Marxism 2011 are proud to announce that in addition to speakers from Egypt, Greece and Ireland, including Richard Seymour will participate in the festival. He founded the popular blog Lenin’s Tomb, author include The Liberal Defence of Murder and a budding Marxist intellectual. He prepares for the festival at least a lecture on “humanitarian intervention”, and possibly more.

And possibly more? I’m intrigued. And a little frightened.

Share this article.

shares